Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / Benefietconcert op zaterdag 31 augustus 2013

27-03-2013

Iris Neefjes en Piet Bakker, twee van de initiatiefnemers van het Pastorieproject zijn in samenwerking met Wilhelmien Wesseling, Jacques van Diepen en Kees Ooteman van dorpshuis 'de Schalm' in Westwoud een heus benefietconcert aan het organiseren. De opbrengst komt ten goede van de inrichting van de tuin.
Niels Konijn van Konijn en den Engelsen heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor een zorgtuin. In dat ontwerp komt enerzijds de oude Engelse landschapselementen weer onder de aandacht, aan de andere kant wordt ook rekening gehouden met de speciale behoeften van mensen met een dementie en de toegankelijkheid voor de nieuwe bewoners.  Er komen fijne rolstoel toegankelijke paden, luwe zitjes en prachtige doorkijkjes. Verder is er gerekend op een kippenren, een moestuin en wat kleinvee die veel afleiding geven.
Er is voor het herinrichten en veilig maken van de diepe tuin vanzelfsprekend veel geld nodig. Het benefietconcert wordt gehouden op zaterdag 31 augustus 2013. We hopen dat er veel mensen bereid zijn een kaartje te kopen en met de opbrengst ervan het tuinproject steunen.

Tuin Pastorie