Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / Benefietconcert op zaterdag 31 augustus 2013 ten behoeve van de Zorgtuin!

06-07-2013

Het benefietconcert begint al hele mooie vormen aan te nemen. Westwoud is rijk aan talent en dat willen wij u graag 31 augustus 2013 in de pastorietuin voorschotelen om het mooie einddoel te behalen: de zorgtuin bij de woonplek voor mensen met dementie in de voormalige pastorie.

Een greep uit de artiesten die op deze avond zullen optreden: Manon de Vries, Familie van Kampen, Pauline Zee, Familie Broersen, Monique Neefjes en nog vele andere toppers! Het volledige programma wordt half augustus bekend gemaakt.

Voor € 35,- kunnen kaarten gekocht worden. Voor dit bedrag krijgt u koffie met gebak, drankjes, hapjes, snacks en vele mooie optredens. Het bedrag gaat volledig naar het goede doel omdat kosten door sponsors worden gedekt…!

Veel dank gaat daarom uit naar sponsors die helpen om dit mogelijk te maken: Bakkerij Ton Besseling, Deinums Catering, drukkerij Sprintprint, DML Sound en dorpshuis De Schalm.

Kaarten kunnen online worden gekocht via de Ticketshop van De Schalm. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij De Schalm en bij Seniores Priores.

We hopen jullie allemaal zaterdag 31 augustus te begroeten op deze waarschijnlijk onvergetelijke avond!