Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / BenefietConcert ten behoeve van de Zorgtuin!

13-09-2013

Met veel trots kijken wij terug op een bijzondere avond in de pastorietuin. Geweldige artiesten, een talrijk en enthousiast publiek en bovendien een sfeervolle ambiance. We hadden dit niet durven dromen...

We hebben veel waardering voor alle lokale toppers die op het podium stonden. Dat een klein dorp zoveel muzikaal talent kan voortbrengen is erg bijzonder. Speciaal voor deze avond werd er zelf een nummer geschreven, heel erg mooi!

Ook veel dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die alles opgebouwd hebben en dan met name Piet Braas en Cees Ooteman die heel veel werk verzet hebben, maar ook veel mensen enthousiast gemaakt hebben om te helpen. Het eindresultaat was om in te lijsten!

Ook de sponsors verdienen een groot compliment. Het licht en geluid waren perfect (DML Sound), de flyer en banners waren erg mooi (Sprintprint en Piet Wesseling), de taartjes waren erg mooi en lekker (Ton Besseling), de hapjes vielen in de smaak (Deinum), de drankjes vonden gretig aftrek (De Schalm), de vleugel klonk heel erg mooi (Hart's Pianohandel) en de rozen voor de artiesten waren prachtig (Paul Jong Bloemen).

Niels Konijn heeft de tuin ontworpen. Met het geld dat de benefiet heeft opgeleverd kunnen we daar iets heel moois van maken. € 12.351,- is er binnengekomen inclusief giften naderhand, een bedrag dat onze stoutste dromen heeft overtroffen....!

Iedereen nogmaals enorm bedankt voor een avond die we in Westwoud nog lang zullen herinneren. Er zijn foto's gemaakt van dit geweldige BenefietConcert voor de Zorgtuin.