Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / Bernadette Post is onze zorgmanager!

15-04-2014

De werving en selectie voor een zorgmanager is succesvol afgerond. Op 11 april jl. heeft Bernadette Post (zie foto) haar arbeidscontract ondertekend. Ze komt per 1 juni a.s. officieel in dienst. Dit is voor de stichting een feestelijk en belangrijk moment in het proces. Zij is immers het boegbeeld en daarmee bepalend voor de uitstraling van de kleinschalige woonvorm die we voor ogen hebben. Bernadette gaf aan dat ze het fijn vindt om al vóór 1 juni betrokken te mogen zijn in het aantrekken van haar medewerkers maar ook in beslissingen rondom de inrichting en straks de opening.

Ondertussen gaat de verbouwing gestaag door. De meeste badkamers zijn betegeld en de wanden gegipst. Foto's van de verbouwing vindt u via de link op de homepage. Voor de inrichting moeten nieuwe plannen gemaakt worden omdat de inrichter Koetsier, met wie steeds werd samengewerkt, helaas failliet is gegaan. Buiten is er rondom gevoegd; de voorgevel met een keurige authentieke snijvoeg. Binnenkort komt de firma Harder om de hardstenen ornamenten te restaureren. Het wordt een plaatje, dat kunnen we u voorspellen. 

Vrijwilligers van NLdoet, Henk Elling, Jos Sijm, Leo Boekweit en nog enkele andere enthousiaste mannen zijn bezig geweest in de tuin. Met de kraan van de firma Out werd de aarde langs het nieuwe rolstoelpad weer gelijk gemaakt en met gras ingezaaid. Met moeite konden deze bescheiden mannen overgehaald worden in de aktie t-shirts te poseren.

Een feestwerkgroep, bestaande uit Trees te Grotenhuis, Piet Bakker, Iris Neefjes en Irene van Engen, is bezig samen met de Woonschakel na te denken over hoe de opening vorm te geven. Het Plan van Aanpak hiervoor krijgt vorm. De opening vindt plaats voordat de eerste appartementen bewoond zijn. We organiseren een open dag voor alle belangstellenden op zaterdag 28 juni 2014. De officiële opening, die alleen voor genodigden is, vindt plaats op vrijdag 27 juni. Nadere informatie volgt binnenkort.