Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / De beleveniskoffer staat in De Pastorie

10-11-2018

Met trots vertellen wij dat het is gelukt om een beleveniskoffer aan te kunnen schaffen. Met het hele team hebben we twee jaar lang diverse acties ingezet om het benodigde bedrag te werven. De beleveniskoffer is een digitaal systeem waarmee bewoners worden geactiveerd samen activiteiten uit te voeren. De beleveniskoffer biedt onze bewoners ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen.

Het zorgteam heeft twee jaar lang, samen met vrijwilligers, achtereen gecollecteerd voor het Oranjefonds; daarnaast hebben inwoners van Westwoud bijgedragen aan de aanschaf van de koffer door mee te doen aan de Dorpsveiling; ook zijn de opbrengsten van een door de zorgmanager georganiseerd benefietconcert naar de beleveniskoffer gegaan.

Het team van medewerkers heeft begin oktober instructies gekregen hoe te werken met de beleveniskoffer en inmiddels gebruiken de bewoners iedere dag de koffer met heel veel plezier!

Stichting Kleinschalig Wonen bedankt alle inwoners van Westwoud, familieleden van de bewoners van De Pastorie, het Westfriesland fonds, anonieme gevers en de werkgroep Westwoud van de PCI H.Matteus voor alle giften.

Het resultaat van deze acties laat zien waar een klein dorp groot in kan zijn!