Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / Een heuse zitmaaimachine

12-06-2015

Op donderdag 4 juni hebben wij ons 'wagenpark' uitgebreid met een heuse zitmaaimachine. Hier zijn wij erg blij mee, want we hebben een flinke tuin bij de Pastorie die regelmatig gemaaid moet worden. Onze tuinvrijwilligers kunnen nu zelf naar hartenlust het gras maaien.

Ik wil hierbij gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de familie Fischer en dan vooral Joey te bedanken voor het maaien van ons gras in het afgelopen jaar. Dankzij hen zag onze voor- en achtertuin er altijd netjes uit.

Het is eindelijk mooi weer en ook de bewoners genieten hiervan. Zodra de zon schijnt gaan onze bewoners naar buiten. Buiten in de tuin is het heerlijk toeven, we gebruiken er de koffie en thee, maar ook de lunch wordt op het terras genuttigd.

Vorige week boden twee bewoners spontaan aan om parasols aan ons te geven. Afgelopen dinsdag hebben wij de twee grote parasols feestelijk in gebruik genomen. Beide bewoners wil ik dan ook hartelijk bedanken voor hun gulle gift, iedereen geniet er enorm van! En nu maar hopen dat wij een zomer vol zon krijgen.