Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / De Pastorie is open!

05-07-2014

Vrijdag 27 juni is De Pastorie door het onthullen van het naambord in de voortuin door mevrouw Iets Veerman symbolisch in gebruik genomen. We kijken als organisatie terug op feestelijke dagen waar alle betrokkenen zoals de Woonschakel, aannemer Jan Langedijk maar ook de vele actieve vrijwilligers naar uit hebben gezien. Het zal een stuk rustiger worden op de Dr. Nuijensstraat 80 zonder al die werklui en busjes. Ook wel weer fijn voor de omwonenden.

Er is hard gewerkt om u op de open dag van zaterdag 28 juni het resultaat te kunnen laten zien. En we hadden eer van ons werk, u kwam in grote getale en de reacties waren allemaal hartverwarmend enthousiast. We hebben ook gemerkt dat de bezoekers goed meedachten over de veiligheid van de nieuwe bewoners. We kregen volop tips en adviezen waar we mee aan de slag kunnen. Hartelijk dank voor uw belangstelling.

En het is niet echt klaar; we zouden het erg waarderen als u ons blijvend steunt als vrijwilliger voor de tuingroep, voor activiteiten zoals bakken of koken, zelfs een kopje thee en een klein wandelingetje door de tuin kan bijdragen tot plezier van de bewoners. We kunnen ook nog steeds spullen gebruiken, tuinmeubels, of tuinplanten, maar ook relax fauteuils zijn voor de bewoners fijn. Belt u gerust even naar Bernadette Post (06-46168891) die op De Pastorie de leiding heeft of u gaat bij haar langs.

We zijn alle vrijwilligers die zo hard gewerkt hebben en gevers van mooie spullen en giften heel erg dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid. Het was geweldig, zonder hen waren we echt niet tot zo'n fantastisch resultaat gekomen.