Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Nieuws / Onze zorgmanager Bernadette Post stelt zich voor

25-04-2014

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij hier kort aan u voor te stellen. Ik ben Bernadette Post, 56 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Vanaf 1 juni 2014 treed ik in dienst als Zorgmanager van de Pastorie.

Ik heb inmiddels flink wat ervaring opgebouwd in de zorg, in 1975 ben ik begonnen als leerling ziekenverzorgende waarna ik diverse functies heb mogen bekleden in verschillende takken van de gezondheidszorg. Van ziekenverzorgende tot manager in een algemeen ziekenhuis.
Het laatste anderhalf jaar heb ik als teammanager mogen werken in een verpleeghuis in Amsterdam Zuidoost waar ik mij o.a. bezig heb gehouden met de kwaliteit van zorg en het doorontwikkelen van kleinschalig wonen voor ouderen met dementie.

Het werken voor stichting Kleinschalig Wonen Westwoud is een enorme uitdaging die ik heel graag aan ga.
De zorgvisie van de stichting sluit aan bij mijn eigen visie. Ik vind het heel belangrijk dat ouderen in een huiselijke omgeving kunnen wonen,vooral als thuis wonen niet meer mogelijk is. Daarbij is het van belang dat de medewerkers van de Pastorie enthousiast, gastvrij en vakkundig zijn waarbij zij de regie zoveel mogelijk bij de bewoners laten.

De eerste tijd zal ik mij dan ook gaan bezighouden met o.a. het werven van een team en op de voorbereiding en organisatie van het Kleinschalig Wonen zodat wij de toekomstige bewoners van de Pastorie en hun naasten welkom kunnen gaan heten.

Tijdens kantooruren ben ik bereikbaar op 06 - 461 688 91. U kunt ook bellen naar het vaste telefoonnummer, 0228 - 755 665.